i-Volution Optimalisatie en Positionering
Optimalisatie en Positionering
FAQ's SEO, SEP
NavigatieAbout i-VolutionEnkele referentiesKlantenloginWebdienstenWebdesignWebsite Positionering
i-Vulution's FAQ Database - Your Free Kowledge Base
FAQ Categorie:
Zoek: (binnen deze categorie)
Terug naar inhoud
 
Google beoordeelt websites kritischer Google beoordeelt websites kritischer
 
 Zoekmachine Google is druk bezig zijn zoekresultaten te verbeteren. "De zoekresultaten zijn daardoor in korte tijd behoorlijk veranderd."

Google is sinds eind vorig jaar bezig de algoritmes voor de zoekmachine bij te werken. De zoekmachine kijkt voortaan niet meer alleen naar een website zelf en naar links op andere sites, ook worden de 'keywords' beter onder de loep genomen", legt Gert-Jan Munneke uit van Traffic4u, een marketingbureau voor zoekmachines. "Google heeft extra criteria toegevoegd waarmee websites worden beoordeeld."

Het gevolg van de algoritme-update is dat heel veel sites anders worden beoordeeld en dat de zoekresultaten behoorlijk zijn gewijzigd. "Vorig jaar merkte je al verschil bij Amerikaanse zoekwoorden, maar sinds een maand is het ook duidelijk zichtbaar bij Nederlandse zoekwoorden."

"We kregen veel reacties van bedrijven die aan ons vragen waarom hun site bij bepaalde zoekwoorden niet meer tussen de resultaten verschijnt", aldus Munneke. Dit werd onder meer bevestigd in nieuwsgroepen door enkele Google-medewerkers.

Munneke is overigens wel voorstander van de veranderingen bij Google. De zoekresultaten worden er wel beter van, maar het wordt, volgens Munneke, voor bedrijven wel steeds moeilijker om zelf ervoor te zorgen dat ze makkelijk en snel worden gevonden.
Bron: webwereld.nl
 
Terug naar inhoud

 
U vindt geen antwoord via onze Knowledge Base? Stel ons uw vraag.

Lees ook:

Starter SolutionLight Solution: optimaliseer zelf uw website
Enkele resultaten van onze SEOXL Solution: Evoluerende optimalisatieanalyses en uitgebreide positionering
Enterprise solutionEnterprise Solution: Internationale totaaloplossing voor uw webpromotie
 


i-Volution| Data Support NV | Melkerijweg 9A | 2242 Zandhoven | T +32.92185545 | F +32.92185546 | Privacy policy | www.i-volution.be