i-Volution Optimalisatie en Positionering
Optimalisatie en Positionering
 Nieuwsbrief mei 2004
 i-Volution maakt uw website bereikbaar en laat hem beter renderen!

i-Volution doet het uitstekend! Steeds meer bedrijven zijn ervan overtuigd dat een goede positie op het internet commerciële voordelen oplevert en dat is maar goed ook! In deze eerste nieuwsbrief willen we vooral onze klanten bedanken voor hun vertrouwen in i-Volution.

Verder geven we u het laatste nieuws uit de internetsector en vindt u tevens een referentielijst met enkele websites die door i-Volution werden ontwikkeld. Met enige fierheid kunnen we zelfs melden dat ook Johan Verminnen voor een door i-Volution ontworpen website heeft gekozen!

1/ Nieuws uit de sector:

- België telt 4.000.000 regelmatige internetgebruikers *

Een onderzoek - Belgian Internet Mapping - van het Gentse onderzoeks- en adviesbureau InSites Consulting wees uit dat België 4.000.000 regelmatige internetgebruikers telt. Dit is maar liefst 48% van de Belgische bevolking ouder dan 15 jaar! Nog uit het onderzoek blijkt dat de surfende Belg vooral on line op zoek gaat naar actuele informatie, muziek, internet en computer, reizen en financieel nieuws.
Bedrijven die in deze sector actief zijn (reisbureaus, banken, verzekeringsmaatschappijen, evenementenbureaus, etc.) halen dus zeker en vast voordeel uit een goede positionering op het internet! Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor alle bedrijven die zich op een bepaalde manier wensen te profileren en liever de “juiste” bezoekers op hun website zien dan de doorsnee internetgebruikers. Want die “juiste” bezoekers zijn kwalitatief en daadwerkelijk geďnteresseerd in die dienst of dat product dat het bedrijf in kwestie aanbiedt.

- 680.000 Belgen boekten in 2003 hun vakantie via internet *

Uit een ander internetonderzoek van InSites Consulting blijkt dat steeds meer reizigers hun vakantie via het internet boeken. U kunt zich wellicht inbeelden dat het dus zeker geen overbodige luxe is om als reisbureau een toppositie op het internet af te dwingen. Immers, 90% van de opzoekingen gebeuren via zoekrobotten (zoals Alta Vista, Google, MSN, …) en het is een algemeen gegeven dat internetgebruikers slechts de eerste pagina’s van die zoekrobotten werkelijk bekijken!
Uiteraard is deze vaststelling in de reissector geen alleenstaand gegeven. Feit is dat steeds meer Belgen surfen en ook daadwerkelijk on line aankopen doen. De on line verkoop van tickets allerhande zit trouwens immens in de lift.

2/ i-Volution treedt ook op als websitebouwer

i-Volution zorgt er niet alleen voor dat bestaande websites een vooraanstaande plaats krijgen op het internet. Meer nog, wie nog geen website heeft, kan bij i-Volution terecht voor een op maat gemaakte website. Het grote voordeel hierbij is uiteraard dat uw website optimaal kan worden gepositioneerd op het internet!
Ter informatie vermelden we hierna een kort overzicht van de meest klinkende referenties. Wie een vrijblijvend gesprek wil met onze websitebouwers, kan altijd een mailtje sturen naar webdesign@i-volution.be

http://www.johanverminnen.be
http://www.globalprojects.be
http://www.siestatouring.be
http://www.stylmar.be
http://www.anthuenis.be
http://www.i-volution.be

Meer informatie over de diensten van i-Volution via www.i-volution.be.
* Onderzoek werd uitgevoerd door Insites Consulting. Meer info op www.insites-consulting.be.
 
i-Volution bvba | Heilig Kruisplein 26 | 9040 Sint-Amandsberg | Tel/Fax: +32 9 218 55 45 | Privacy policy | www.i-volution.be